nieuws

11 november herdenking Luik
gepubliceerd op 2018-11-10

Wegens teveel activiteiten op 11 november werd de herdenking te Luik gehouden op 09 november. Dit had voor- en nadelen. Voordeel: schoolgroepen uit alle streken van het land (o.a. Hasselt) en uit het buitenland, Heerlen, Maastricht,Aken waren aanwezig zodat er een geweldige toeloop was van personen . Nadeel : daar het werkdag was  ontbrak het muziekkorps wat toch afbraak deed aan de ceremonie.Wij waren er met een kleine afvaardiging , vier personen, versterkt door een achterkleinzoon van Sgt MERX, wel spijtig dat er zo weinig actieve of gepensioneerde militairen iets over hebben om onze speciale held Sgt MERX en onze gestorven voorvaderen te gedenken!

 

 

 

Vriendenkring 9 Linie
gepubliceerd op 2018-11-05
Iedereen die ooit in 9 Linie was, ongeacht graad, rang of stand , kan lid worden van onze Vriendenkring. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van alles wat nog rond 9 Li gebeurt. Om lid te worden volstaat het uw mailadres te sturen naar vahoro@hotmail.com
 

 

 

Reünie en Uitstap
gepubliceerd op 2018-09-12

.Deelnemers reis naar Parijs. Lijst is afgesloten, nieuwe deelnemers kunnen slechts aangenomen worden indien iemand afzegt.

VAN HOOREBEKE

DE MARE

SCHROYEN

CURINCKX

DUIJCKERS

LAMONT

HANECA

HAIJEN

TANGHE

VAN LAETHEM

VANDEKERCKHOVE

CALLEBOUT

GAUTIERS

VAN DEN BERGE

GYDE

DE BATSELIER

DEWIT

WALRAEDT

CLEYNHENS

GEBOERS

PIEKLAK

PIETERS

DENRUYTER

ALLOSERY

CALLENS

 

 

 


gepubliceerd op 0000-00-00
 

 

 

Foto's Anciens
gepubliceerd op 2015-12-21

Is jouw foto niet mooi genoeg, stuur ons een betere! Kloppen de gegevens niet,, stuur verbetering! Wens je ook in de galerij te komen? Stuur een goede foto, als het kan in paspoort formaat en vergeet niet je gegevens te vermelden, In 9 Li van - tot en in welke Cie?

 

 

 

 
 

 

 
 

Design by Joeri De Maré